Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση της Κίνησης Επαναστατικής Αριστεράς

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Η χουντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που διαλύει τις ζωές νεολαίας και εργαζομένων, που έχει εξωθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στην φτώχεια και στην εξαθλίωση δεν διστάζει να εξαπολύει τις ορδές των κατασταλτικών μηχανισμών της, στο κόσμο του αγώνα, μεταχειριζόμενη ωμή, φασιστική βία.

Αποτέλεσμα αυτής της φασιστικής πρακτικής, ήταν δολοφονικά χτυπήματα σε διαδηλωτές της χθεσινής απεργίας όπου πάνω από 100 αγωνιστές τραυματίστηκαν, εκ των όποιων δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στα νοσοκομεία Νίκαιας και Ευαγγελισμού. Η χούντα του ΠΑΣΟΚ και του κεφαλαίου, και το κράτος της δολοφονικής βίας και καταστολής δεν θα σταματήσουν τους εργαζόμενους και την νεολαία, δεν θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη, δεν θα καταφέρουν να τιθασεύουν την οργή των εργαζόμενων.

Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους με τον πιο ξεκάθαρο και μαχητικό τρόπο. Η ανάγκη της αυτοοργάνωσης του εργατικού κινήματος και του κινήματος της νεολαίας και της ρήξης με τον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, η ανάγκη να φύγει τώρα η χούντα του ΠΑΣΟΚ και του κεφαλαίου είναι πιο έντονη από ποτέ. Έχει έρθει η ώρα να εμφανιστεί στους δρόμους και τις κινητοποιήσεις, στους χώρους δουλειάς και της εκπαίδευσης , ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα σωματείων, επιτροπών αγώνα, ανέργων και μεταναστών που θα παλέψει μέχρι την τελική νίκη , μέχρι να διώξουμε την χούντα κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, μέχρι να ανατρέψουμε την φασιστική δολοφονική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ !

ΟΛΟΙ ΣΤΗΥΝ ΠΟΡΕΙΑ 6 :00 ΜΜ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΚΕΑ)

http://epanastatikiaristera.blogspot.com/
http://wwwpraxisred.blogspot.com/

About Me

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες